Botoșăneanul care și-a bătut femeia și apoi a înjunghiat-o, arestat preventiv. Vezi cine este individul!

botosani, stiri, arestat, politieBotoșăneanul care și-a bătut soția și apoi a înjunghiat-o a fost arestat preventiv în baza unui mandat emis de Judecătoria Săveni. Bărbatul se numește Mihai Ilașcu este din Săveni și are vârsta de 66 de ani.

El este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătorești și violență în familie. Potrivit anchetatorilor, pe 10 februarie, Ilașcu s-a deplasat la domiciliul soției sale, față de care avea ordin de protecție provizoriu și a consumat băuturi alcoolice împreună cu aceasta, apoi pe fondul unor neînțelegeri mai vechi i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului și peste corp, iar cu un cuțit i-a creat femeii o plagă în zona coapsei.

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni în dosar nr. 130/P/2021 din data de 12.02.2021. În temeiul art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) C.proc.pen., art. 223 alin. 2 C.proc.pen. şi art. 226 C.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului ILAŞCU MIHAI, .., ., în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Botoşani, pe o durată de 30 de zile, de la data de 12.02.2021 până la data de 13.03.2021 inclusiv, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătorești, faptă prev. şi ped. de art. 47 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 și violență în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 199 alin. 1 raportat la art. 193 alin. 2 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privind pe inculpatul ILAŞCU MIHAI. 

 

Un bărbat din Botoșani a încălcat ordinul de protecție și și-a bătut și înjunghiat soția. A fost reținut de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *