Angajări în mai multe școli și Primăria Botoșani. Ce posturi sunt disponibile

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Astfel, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de paznic (2 posturi): 1 post pe perioadă nedeterminată și 1 post pe perioadă determinată (pe perioada incapacității temporare de muncă a titularului). Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoșani organizează, în perioada 2 martie 2021 – 4 martie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 4 (patru) funcții contractuale vacante de execuție, din care 2 (două) de îngrijitor cimitire, treapta I, și 2 (două) de gropar, treapta I, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea Municipiului Botoșani. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 din Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor clădiri. Vezi aici condițiile!

Şcoala Profesională Specială „Ion Pillat” din Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de informatician debutant – 0,5 normă. Vezi aici conditiile!

Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire. Vezi aici condițiile!

Seminarul Teologic Liceal Ortodox ”Sfântul Ioan Iacob” cu sediul în Dorohoi, Str. Poștei nr. 14, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea următorului post contractual, de asistent medical principal – cabinet medical școlar – pe perioadă nedeterminată. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *