VIDEO! Drum național din județul Botoșani, închis circulației

politie drumuri inzapeziteDin cauza viscolului puternic, încă un drum din județul Botoșani a fost închis, vineri la amiază. Este vorba de DN24C, care a fost închis între km 77+000-103+000, Stânca – Manoleasa. De asemenea, pe sectorul Santa Mare – Ștefănești, circulația se desfășoară cu greutate, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași. Pe sectorul restricționat, traficul se desfășoară dirijat, în coloană deschisă de echipaje de deszăpezire ale DRDP Iași, mai precizează sursa citată. 

Traficul în zonă este închis temporar, pentru a permite intervenția echipelor de deszăpezire”, se arată în informarea DRDP Iași.

Vezi aici VIDEO!

Din cauza viscolului, vineri au fost blocate mai multe drumuri din județul Botoșani.

Astfel, pe lângă drumul Dumeni- Havârna, care a fost închis circulației încă de vineri de la orele 2.00, mai este blocat și DJ 294 A – Avrameni – Mitoc. De asemenea,  DN 29, intre Mihai Viteazu și Ungureni, este blocat parțial și se circula în condiții de iarna și DJ 294 a fost blocat spre comuna Dangeni. În zonă se acționează cu un echipaj al Poliției rutiere și două patrule de ordine publica.

Și în zonele Durnești, Dobirceni, Mihălășeni, Manoleasa, Ripiceni, Santa Mare și Românești se circulă îngreunat în condiții de iarnă. Utilaje de deszăpezire sunt prezente pe DN29D (Stefanesti-Botosani) și pe DN24C (Santa Mare- Stefanesti- Manoleasa). Se acționează cu trei echipaje de poliție cu trei autospeciale.

De asemenea, drumurile DJ 293 Havarna – Mileanca – Codreni – Putureni – Ghireni, DJ 298 Darabani – Mileanca, DJ 293A Viisoara – Cotusca sunt inzepezite, iar pe restul drumurilor naționale și județene se circula în condiții de iarna. 

Circulație îngreunată pe un drum național din Botoșani. Mașina ieșită în decor

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *