VIDEO Mai multe drumuri din județul Botoșani, blocate circulației din cauza viscolului. Echipaje de poliție, pe teren. Vezi situația în județ!

Viscolul care s-a abătut asupra județului Botoșani blochează mai multe drumuri. Pe lângă drumul Dumeni- Havârna, care a fost închis circulației încă de vineri de la orele 2.00, mai este blocat și DJ 294 A – Avrameni – Mitoc. De asemenea,  DN 29, intre Mihai Viteazu și Ungureni, este blocat parțial și se circula în condiții de iarna și DJ 294 a fost blocat spre comuna Dangeni. În zonă se acționează cu un echipaj al Poliției rutiere și două patrule de ordine publica.

Și în zonele Durnești, Dobirceni, Mihălășeni, Manoleasa, Ripiceni, Santa Mare și Românești se circulă îngreunat în condiții de iarnă. Utilaje de deszăpezire sunt prezente pe DN29D (Stefanesti-Botosani) și pe DN24C (Santa Mare- Stefanesti- Manoleasa). Se acționează cu trei echipaje de poliție cu trei autospeciale.

De asemenea, drumurile DJ 293 Havarna – Mileanca – Codreni – Putureni – Ghireni, DJ 298 Darabani – Mileanca, DJ 293A Viisoara – Cotusca sunt inzepezite, iar pe restul drumurilor naționale și județene se circula în condiții de iarna. 

Video: Drum blocat la Nichiteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *