FOTO! Directorul general al APIA, vizită de lucru la Botoșani: Aproximativ 62 milioane euro au intrat în județul dumneavoastră prin APIA

Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Adrian Pintea și adjunctul acestuia Bogdan Dumitrașcu s-au aflat, joi, la Botoșani, într-o vizită de lucru. Cei doi s-au întâlnit cu prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor și cu liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică. 

Directorul APIA a precizat că, începând cu 1 martie 2021, va demara campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 2021 și vrea să se asigure că lucrurile decurg normal la nivelul instituțiilor din subordine. Adrian Pintea a ținut să precizeze că în județul Botoșani au intrat aproximativ 62 de milioane lei prin APIA.

Aproximativ 62 milioane euro au intrat în județul dumneavoastră prin APIA. Cu toate că plățile trebuie făcute până pe 30 iunie a anului următor, până în momentul de față aproximativ 90% din numărul de fermieri care au depus cererile unice la APIA au deja banii în cont”, a spus Pintea. 

Directorul APIA a afirmat că cererile vor putea fi depuse online până pe 15 mai. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *