Un nou fundaș central a semnat cu FC Botoșani. Are 21 de ani

Ulrich Meleke (21 de ani), fundașul central ivorian care s-a antrenat în ultimele zile cu FC Botoșani, a semnat în cele din urmă cu gruparea moldoveană.

FC Botoșani l-a vândut Denis Haruț la FCSB, iar în locul său au venit doi fundași centrali. După sosirea lui Bogdan Racovițan de la Dijon, moldovenii au oficializat și transferul lui Ulrich Meleke, internațional de tineret din Coasta de Fildeș. 

Ulrich Sidoine Meleke a semnat cu roş-alb-albaştri! Fundaşul ivorian Ulrich Meleke a semnat cu FC Botoşani pe o perioadă de 3 ani şi jumatate. În vârstă de 21 de ani, Meleke a venit de la echipa Kokkolan PV din liga a 2-a din Finlanda şi are 10 partide la naţionala U20 şi 3 la U17. Bine ai venit, Ulrich Meleke!„, au scris cei de la FC Botoșani, pe pagina oficială de Facebook.

La începutul săptămânii trecute, patronul lui FC Botoșani anunța cele două transferuri pe care, în cele din urmă moldovenii le-au reușit.

Sper să vină Racovițan, care e român dar are și naționalitate franceză. De la Dijon. Sper să apară zilele astea la mine. Mai este Meleke, care are biletul pentru mâine seară și va ajunge la noi. Joacă în naționala Coastei de Fildeș. Să văd cum o să iasă. Sunt doi copii interesanți la nivelul centrului apărării„, a declarat Valeriu Iftime, la emisiunea Liga Digi Sport.

  • 50 de mii de euro este cota de piață a lui Ulrich Meleke, potrivit Transfermarkt
  • SOA (Coasta de Fildeș), Ekenäs IF (Finlanda), Hapoel Tel Aviv, Hapoel Bnei Lod (Israel) și Kokkolan Pallo-Veikot (Finlanda) sunt echipele la care a evoluat ivorianul
  • 10 meciuri a adunat în naționala U20 a Coastei de Fildeș

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *