Astăzi: FC Botoșani joacă în Cupa României cu Universitate Craiova

FC Botoşani întâlnește, joi, pe Universitatea Craiova în optimule Cupei României la fotbal. Meciul are loc pe Stadionul Municipal din Botoşani de la ora 20:30.

Tehnicianul FC Botoșani, Marius Croitoru, speră ca antrenorul grec Marinos Ouzounidis să debuteze cu o înfrângere la primul meci la Universitatea Craiova

Nu avem prima şansă. Dar mi-aş fi dorit alt adversar, de asta sunt sigur. Mi-aş fi dorit un adversar mai facil. Am căzut însă cu o echipă care şi-a propune să câştige ambele trofee majore şi acest lucru ne încurcă puţin. Dar e clar că vom încerca să aliniem cea mai bună formulă la ora meciului. Botoşani e o echipă bună şi poate surprinde pe multă lume. Important este cum se prezintă la ora jocului”, a spus Croitoru.

Până acum, în această fază a Cupei României s-au mai disputat partidele: Petrolul Ploiești- Poli Iași 3-0, Farul Constanța- Chindia Târgoviște 0-3, Universitatea Cluj- UTA 2-1 și Dinamo- FCSB 1-0.

Pe lângă, Petrolul Ploieşti, Chindia Târgovişte, Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti în sferturi s-a calificat și Dunărea Călăraşi, care a câștigat la masa verde meciul cu Turris Turnu Măgurele, care s-a retras din toate competiiile.

Joi se mai dispută partidele Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş  și ASU Politehnica Timişoara – AFC Astra Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *