FOTO! Mașinile parcate pe trecerile de pietoni din municipiul Botoșani, ridicate după o acțiune a polițiștilor locali

Polițiștii locali de la Serviciul Circulație pe drumuri publice au desfășurat, marți, o amplă acțiune pentru combaterea faptelor
antisociale și fluidizarea traficului pe raza municipiului Botoșani, în urma căreia au aplicat zeci de amenzi și au dispus și ridicarea unor mașini. Acțiunea a avut loc pe strada Armeană (zona Piața Centrală), strada Calea Națională, strada Prieteniei, strada Victoriei, strada Primăverii, și a parcărilor adiacente, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Botoșani. Urmare activităților desfășurate, au fost aplicate 30 sancțiuni contravenționale, din care 12 sancțiuni cu amenda în valoare de 3.810 lei și 18 sancțiuni cu avertisment pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 1391/2006 – pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor, se precizează în comunicatul Poliției Locale.

Potrivit sursei citate, în două situații a fost dispusă și măsura de ridicare a autoturismelor pentru staționarea pe trecerea de pietoni, respectiv pe strada Împărat Traian și ocuparea locului de parcare destinat exclusiv persoanelor cu handicap în zona Carrefour, fără a avea dreptul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *