Directorul DSPSA cere autorităților să se pronunțe asupra situației de la Cornișa: Să se decidă dacă mai deschidem sau nu piscina, pentru că alte unități funcționează în continuare

piscina cornisa, stiri, botosaniDirectorul Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani, Eugen Țurcanu, cere autorităților locale să clarifice situația privind piscina interioară de la Cornișa, închisă la mijlocul lunii ianuarie de polițiști. Țurcanu spune că deține informații cum că alte unități de acest tip din Botoșani ar funcționa în continuare și cere aplicarea legii în cazul tuturor. El cere totodată autorităților să se pronunțe dacă Cornișa va mai funcționa, având în vedere că la această dată sunt deschise doar terenurile de sport și patinoarul.

În ceea ce privește piscina interioară, înțeleg că după razia poliției făcută cu tam-tam, alte unități funcționează în continuare. Nu pun asta pe seama că foarte mulți dintre polițiști fac saună acolo și merg la băi, o pun doar așa pe o scăpare a lor , ca să nu fiu nici tendențios. nici malițios. Aș vrea să nu fie pentru unii mumă și pentru unii ciumă aplicarea legii în județul Botoșani și să decidă în consecință Poliția Română, Direcția de Sănătate Publică și Prefectura, dacă mai deschidem sau nu piscina, dacă mai ținem sau nu Cornișa, pentru că ei au puterea, ei guvernează prin stări de alertă, prin ordonanțe militare, iar noi, civilii, suntem ca niște frunze în vânt și nu avem nimic de spus. Cu alte cuvinte, este o situație de criză și niciuna din autoritățile publice nu doresc lămurirea cu exactitate a subiectului Cornișa”, a precizat Eugen Țurcanu.

Piscina de la Cornișa a fost închisă, alături de alte două piscine din județ, pe 19 ianuarie, pe motiv că s-ar fi încălcat legea privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID.

Atenție! Piscinele din Botoșani, închise de Poliție. Trei proprietari de bazine de înot au fost amendați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *