O primărie din Botoșani a admis dosarul de candidatură pentru un post de referet a unei femei condamnate pentru că a furat banii clienţilor unei bănci

O fost angajată a CEC Bank, care a fost condamnată la şapte luni de închisoare pentru delapidare, are șanse să se angajeze la Compartimentul Contabilitate al Primăriei din Brăești.

Brândușa Pușcașu s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de referent superior organizat de administrația locală din Brăești. Dosarul său a fost admis de comisia de concurs al cărei președinte este chiar secretarul Primăriei, Daniela Vlas.

Proba scrisă a concursului, la care a mai fost admis un candidat, trebuia să aibă loc pe 8 februarie, dar a fost amânată din motive necunoscute.

Brândușa Pușcașu a fost condamnată, în 2011, în baza unei sentinţe a Judecătoriei Dorohoi. Ea a lucrat la agenția CEC din Brăeşti, iar în perioada 2007- 2009 a sustras aproape 100.000 de lei din conturile a 73 de clienţi ai băncii. Aceştia primeau banii de subvenţie, însă femeia a reuşit să scoată banii şi să îi folosească în interes personal.

 

O angajată de la CEC Bank, condamnată la închisoare pentru furtul banilor clienţilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *