FOTO Tragedie rutieră! Două persoane au murit după impactul dintre două autoturisme

Foto: Ziarul de Iasi

Doi morţi în urma unui accident care a avut loc pe şoseaua de centură a Iaşului, în zona Ciurbeşti. Accidentul a avut loc în jurul orei 18, atunci când şoferul unui Ford Mondeo a încercat o depăşire pe linia continuă, în încercarea de a depăşi un camion. Autoturismul Ford a fost izbit violent de o autoutilitară Mercedes care circula în sens invers, scrie Ziarul de Iasi.

Nu mi-am dat seama ce depăşea Ford-ul. A urmat imediat o bubuitură, apoi m-a lovit air-bagul. Am crezut că nu mai pot deschide ochii, credeam că am murit. Mi-am pierdut ochelarii, timp in care am mers la maşina cealaltă şi mi-am dat seama că sunt în stare gravă”, ne-a spus şoferul autoutilitarei, în vârsta de 26 de ani.

În Ford se aflau doi pasageri din Ciurea. Şoferul a fost scos cu greu de la volan, de către pompieri.

„În accident au fost două victime decedate, bărbat de aproximativ 35 ani, iar cealalt bărbat de aproximativ 60 ani. A treia victimă, un bărbat de 26 ani, a fost asistat medical de SAJ, însă a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *