Botoșăneanul Mihai Bordeianu revine la CFR. Va juca pe un salariu imens

Plecat în vară pe cai mari în Arabia Saudită la Al-Qadisiya, în schimbul a 1,4 milioane de euro, botoșăneanul Mihai Bordeianu vine să lupte în echipa lui Edi Iordănescu pentru un nou titlu de campioană, anunță Digi Sport.

Mijlocaşul născut la Flămânzi va lua aproape 43.000 de euro pe lună până pe 30 iunie 2021, bani pe care îi vor plăti arabii. De obicei, echipa la care ajunge sub formă de împrumut plăteşte o parte din salariu, însă nu la fel se întâmplă de data aceasta.

Bordeianu, luat de CFR Cluj de la Botoşani cu 200.000 de euro, se dovedeşte o afacere excelentă.

În perioada petrecută la Al-Qadisiya, Bordeianu a jucat în 15 meciuri, în toate competiţiile, iar echipa este pe locul 9, cu 22 de puncte din 17 meciuri.

CFR Cluj l-a luat şi pe Runar Mar Sigurjonsson de la Astana. Fotbalistul e cotat la 1 milion de euro, are 1,78 m și poate juca pe orice post din linia de mijloc. 

Sigurjonsson a marcat un gol în 29 de partide pentru naționala Islandei și valora 2 milioane de euro în urmă cu trei ani. Conform site-ului transfermarkt, islandezul poate juca și mijlocaș defensiv, dar și mijlocaș în spatele liniei ofensive. Islandezul a mai evoluat în carieră la Valur, Zwolle, Grasshopers Zurich și St. Gallen.

La Astana a sosit în 2019 de la Grasshopers, liber de contract. Înțelegerea cu gruparea din Kazakhstan este scadentă la finalul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *