VIDEO! Intervenții pe două drumuri naționale din județul Botoșani. Polițiști și jandarmi în zonă, după un blocaj rutier

Drumarii intervin pentru deszăpezirea DN 29 și DN 29A, din județul Botoșani, pe fondul viscolului puternic. Potrivit unei informări a DRDP Iași, în zonă se circulă dirijat de Poliție.

Un blocaj rutier temporar s-a înregistrat în această dimineață pe DN 29, pe raza localității Ungureni, județul Botoșani, pe fondul acțiunii drumarilor botoșăneni de lărgire a suprafeței carosabile afectate de viscol, dar și a unor autocamioane care blocaseră un sens de mers”, se arată în informarea DRDP Iași.

De asemenea, circulația se desfășoară cu greutate pe DN 29A, pe tronsonul Dragalina – Smârdan, unde se înregistrează viscol puternic la sol, cu transport de zăpadă pe carosabil.
Echipele Secției Drumuri Naționale Botoșani intervin la acest moment cu autofreze și autogredere pentru lărgirea părții carosabile și asigurarea circulației. În zonă sunt mobilizate și echipaje ale Poliției Rutiere și Jandarmilor, care iau măsuri de dirijare a traficului, pentru a facilita astfel intervenția echipelor de deszăpezire.

Cu acest prilej, atenționăm conducătorii auto să își planifice cu rigurozitate deplasările pe sectoarele de drum menționate, în condițiile în care pe celelalte drumuri naționale de pe raza județului Botoșani se circulă în condiții normale”, potrivit DRDP.

Reamintim că, până la ora 15:00, meteorologii au instituit pentru județul Botoșani o atenționare Cod galben de intensificări ale vântului pentru zonele Ștefănești, Coțușca, Rădăuți-Prut, Călărași, Avrămeni, Manoleasa, Păltiniș, Santa Mare, Darabani, Dobârceni, Mihălășeni, Viișoara, Hănești, Ripiceni, Românești, Mitoc și Adășeni. În acest interval, se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze de până la 75 km/h.

Vezi aici VIDEO DRDP Iasi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com