Botoșănean amendat de Garda de Mediu din cauza unor rable

Un botoșănean a fost amendat cu o mie de lei de Garda de Mediu din cauza unor rable. În urma unei acțiuni de inspecție și control, din data de 04 februarie 2021, comisarii Gărzii de Mediu Comisariatul Județean Botoșani în echipă mixtă cu reprezintanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani au verificat un amplasament de pe raza UAT Sulița, pe care se desfășurau activități de colectare și tratare vehicule scoase din uz. Persoana fizică identificată nu deține autorizație de mediu. Pentru neconformitățile constate s-au trasat mai multe măsuri, iar  omul a primit și o amendă în valoare de 1000 lei.

Totodată, comisarii s-au autosesizat pentru un amplasament de pe raza UAT Blândești, identificând o persoană fizică care desfășoară activitate de întreținere și reparații auto.

Pe amplasament existau deșeuri rezultate din activitatea de service auto, fără a fi colectate și stocate conform prevederilor legale.

„Persoana fizică nu a făcut dovada predării către operatorii economici autorizaţi pentru reciclare, valorificare sau reutilizare a materialelor şi pieselor înlocuite care constituie deşeuri. Pentru neconformitățile constate s-au trasat măsuri cu termen în vederea remedierii și s-a aplicat sancțiune contravențională, conform legislației specifice”, arată Garda de Mediu.

One thought on “Botoșănean amendat de Garda de Mediu din cauza unor rable

  1. domnilor cred ca tot nu ati vazut totul sau ati vazut numai ce ati vurut ,dar rablele depuse, dube ,tractoare ,remorci, pluguri, semanatori ,etc pe domenii publice la strada nu le vedeti?chiar pe raza acestor comuni,sunteti chiar cu vederea incetosata dar oare de ce??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com