FOTO Emoționant! Tânărul de 31 de ani, care își căuta rudele la Botoșani, și-a găsit mama. „Mă simt mult mai complet și ușurat sufletește”

Claudiu Popovici, tânărul de 31 de ani, care își căuta rudele la Botoșani, și-a găsit mama. Născut în Caransebeș, județul Caraș- Severin, susține că la naștere a fost abandonat în spital. Nu a fost niciodată adoptat și a crescut în orfelinatul din Reșița. Acum, el a încercat să ia legătura cu familia sa.  Claudiu s-a născut pe 19 octombrie 1989. Știa că are rude la Todireni așa că a pornit în căutarea lor.

„Mi-am regăsit mama, femeia care m-a purtat in pantece și mi-a dat viață! Îi mulțumesc din suflet că acum îmi este alături și că a putut să-mi răspundă întrebărilor avute de-a lungul anilor. Mă simt mult mai complet și ușurat sufletește, cunoscând situația. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați fost alături, pentru tot ajutorul și susținerea necondiționată. Sufletul meu plin de bucurie vă mulțumește oameni minunați, de aceea voi publica și o fotografie ca să puteți fi părtași la fericirea mea! Respectul meu deosebit, tuturor celor implicați!!”, a transmis Claudiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *