Accident la Botoșani! Un tânăr a intrat într-un gard după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor și a gonit la volanul mașinii

masina in gard, stiri, botosani
foto arhiva

Un tânăr din Botoșani a făcut accident după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor și a gonit la volanul mașinii.  La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași a efectuat semnale regulamentare pentru a opri în trafic un autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate, continuând deplasarea încă 150 m, însă, din cauza zăpezii, a pierdut controlul volanului, lovind cu partea din faţă a maşinii un gard.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că la volan se afla un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

”În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a precizat Răcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *