VIDEO Teribilismul se plătește! Un tânăr de 21 de ani din Botoșani, sancționat de Poliție pentru drifturi în parcare la Kaufland

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Botoșani au amendat un tânăr de 21 de ani, după ce a făcut drifturi în parcarea hipermaketului Kaufland. 

„Polițiștii au observat in parcarea unui supermarket din municipiu, un autoturism care efectua derapaje controlate. A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 21 de ani din municipiul Botoșani”, au declarat reprezentanții Poliției.

Botoșăneanul a fost sancționat cu amendă totală in cuantum de 3200 de lei pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, lipsă documente personale și ale autovehiculului și pentru faptul că avea aplicate pe geamurile autoturismului folii neomologate.

2 thoughts on “VIDEO Teribilismul se plătește! Un tânăr de 21 de ani din Botoșani, sancționat de Poliție pentru drifturi în parcare la Kaufland

  1. Să vină poliția și în parcare la magazinul Botoșani – Elvila. În fiecare seară se adună și fac drifturi, fie că e zăpadă sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *