Accident înfiorător! Un copil de cinci ani a murit, iar două persoane au fost rănite

Un accident înfiorător a avut loc sâmbătă seară în comună Moșoaia, din județul Argeș. Un băiețel de cinci ani a murit după ce mașina pe care o conducea mama lui s-a izbit violent de un utilaj de deszăpezire.

În vehicul se afla și sora băiatului, de 10 ani, care a scăpat cu viață, dar este în stare de șoc. Mama celor doi este internată în spital, iar situaţia ei este critică.

Femeia de 34 de ani se ducea spre casă la volanul unei mașini. Pe bancheta din spate se aflau cei doi copii. Un băiețel de cinci ani și o fată de 10 ani.

Veneau de la ziua de naştere a unui copil, iar între timp se lăsase ceața. Nu este clar cum s-a întâmplat nenorocirea. Cert este că mașina s-a izbit violent de lama unei mașini de deszăpezire, care venea din sens opus. Bucăți din mașină s-au împrăștiat la zeci de metri distanță. La fel, nu se știe dacă băiețelul, găsit pe câmp, se afla în scaunul pentru copii, său stătea pur și simplu pe banchetă.

Martorii spun că vehiculul de mare tonaj ar fi intrat în depășire, iar femeia nu l-a văzut din cauza ceții. Sau că farurile i-ar fi fost astupate de lama pentru deszăpezire.

Comisar-şef Răducu Iordache, SPR Argeș: „Din accident a rezultat decesul unui copil şi vătămarea corporală a două persoane. Este implicat un utilaj de la Naţionale, care efectua revizia pe DN 67 B.”

În stare gravă, şoferiţa a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă şi transportată imediat la spitalul din Piteşti. De asemenea, fetiţa în vârstă de 10 ani care a scăpat cu viață, este evaluată de medici. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs această nenorocire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *