VIDEO Tânăr din Botoșani, student la Iași, ridicat pentru trafic de droguri

Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, student la Iași, a fost ridicat de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. Adrian Daniel Drescanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Acesta a fost ridicat pentru  trafic de droguri de risc, împreună cu alți patru tineri.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași și Biroul Teritorial Vaslui au dispus, la data de 4 februarie, „reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpați și măsura controlului judiciar față de alți doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri risc și de mare risc”, arată DIICOT.

Tinerii au achiziționat cantități importante de droguri de risc și mare risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Iași şi la petrecerile cu profil tehno, obținând astfel importante beneficii materiale.
Pe parcursul cercetărilor, o parte dintre ei au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să comercializeze diferite cantități de droguri.La data de 03.02.2021 și 04.02.2021, procurorii DIICOT – ST Iași și BT Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Iași, în urma cărora au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA comprimate, amfetamină, ketamină), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *