Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări, posturile fiind atât pentru persoane cu studii medii cât și pentru cele cu studii superioare.

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedetenninată a funcției contractuale vacante de execuție de șef formație Piață la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea Municipiului Botoșani. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Stăuceni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante de consilier asistent. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Stăuceni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante de consilier IA . Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de execuție de secretar – dactilograf la Compartimentul Juridic, Achiziții Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea Municipiului Botoșani. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Sfânta Maria” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de: îngrijitor copii; bucătar (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *