FOTO! Mașinile abandonate pe spațiul public din municipiul Botoșani, ridicate. Primar: Curățăm orașul de rable

Autovehiculele fără numere de înmatriculare, parcate și abandonate pe spațiul public din municipiul Botoșani vor fi  ridicate.  Poliția Locală a demarat o amplă acțiune de ridicare a acestor autoturisme, Vineri, două astfel de autoturisme au fost ridicate pe de străzile Pacea și Petru Rareș, la acțiune participând și primarul Cosmin Andrei.

Continuăm operațiunea de ridicare a mașinilor abandonate. Facem ceea ce am spus că facem. Curățăm orașul de rable. În acest moment mai avem aproximativ 40 de mașini identificate, care urmează să fie ridicate dacă posesorii nu se vor conforma notificărilor și nu vor elibera spațiul public. În acest fel, mai câștigăm niște locuri de parcare și putem face salubrizare așa cum trebuie”, a precizat primarul Cosmin Andrei.
Doar în această săptămână au fost ridicate șase aututorisme abandonate pe spațiul public, fără număr de înmatriculare, de pe străzile 1 Decembrie, Armeană, Petru Rareș, Pacea, Calea Națională și Dragoș Vodă.
Autoturismele ridicate sunt amplasate la Eltrans și pot fi revendicate de posesori, în termen de 10 zile, după ce sunt efectuate toate plățile aferente. În caz contrar, acestea sunt valorificate de către municipalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com