FOTO! Primarul municipiului Botoșani, anunț despre repartizarea locuințelor ANL de pe Șoseaua Iașului. Când vor primi chiriașii cheile

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei,  a declarat că până la sfârșitul lunii februarie, chiriașii vor primi cheile de la locuințele ANL de pe Șoseaua Iașului. Edilul a inspectat, vineri, ansamblul de locuințe ANL, pentru a se asigura că tinerii care așteaptă de foarte mult timp o locuință vor putea intra în posesia apartamentelor în cele mai bune condiții.
Mă bucur să văd că totul este aproape gata și vom putea, astfel, să repartizăm locuințele mult așteptate de către botoșănenii care au depus dosare. Mai sunt anumiți pași procedurali de urmat dar consider că în aproximativ o lună de zile vom putea preda cheile către noii chiriași”, a menționat primarul Cosmin Andrei.
Din cele 80 de locuințe amenajate în cadrul Ansamblului de pe Șoseaua Iașului, 40 vor reveni MApN. Celelalte 40 de locuințe au fost repartizate prin ședință de Consiliu Local tinerilor care aveau cereri depuse.

One thought on “FOTO! Primarul municipiului Botoșani, anunț despre repartizarea locuințelor ANL de pe Șoseaua Iașului. Când vor primi chiriașii cheile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com