FOTO! Incendiu la un depozit de furaje din Botoșani provocat de o scânteie de la un tocător. Pompierii au intervenit prompt

O scânteie mecanică provenită în urma utilizării unui tocător de furaje putea să lase fără hrană animalele din gospodăria unui botoșănean.
Intervenția promptă a pompierilor din Dorohoi a făcut ca incendiul să fie stins înainte de a produce pagube  materiale însemnate, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Evenimentul a avut loc vineri dimineață, puțin după ora 10.00, la Brăești. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție ardea o cantitate mică de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întregul depozit de furaje unde erau aproximativ 100 de baloți”, a precizat Dorina Lupu.
Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 11 pompieri militari și voluntari, timp de aproape două ore.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com