Lovitură de teatru! FCSB reia negocierile pentru transferul lui Denis Haruț

foto: digisport.ro

Telenovela transferului lui Denis Haruț de la Botoșani la FCSB continuă, la o lună distanță după scenele absurde din ianuarie, când mutarea a picat pe ultima sută de metri.

La începutul anului, FCSB ajunsese la un acord cu FC Botoșani, urma să achite 700.000 de euro în schimbul apărătorului, iar moldovenii mai păstrau 20 la sută din profitul rezultat la un transfer viitor al jucătorului.

Apoi Denis a refuzat să semneze cu roș-albaștrii, deranjat că-i fuseseră propuse două contracte, pe cinci ani fiecare, dintre care unul era semnat „în alb”, clubul avea dreptul să-l înregistreze oricând i-ar fi convenit

Concret, Gigi Becali se pregătește să facă o ofertă asemănătoare celei pe care i-a înaintat-o lui Valeriu Iftime la început de 2021: 650.000 de euro, dar și procente dintr-un viitor transfer, anunță Fanatik. Atunci, fundașul dreapta era deja acontat, după care el a refuzat să semneze cu FCSB două contracte pentru fentarea duratei maxime de cinci ani a legăturii dintre un jucător și un club. 

Pentru moment, lucrurile nu au avansat, fiind doar la stadiul de tratative. Discuțiile dintre cele două tabere au fost reluate, părțile urmând să se pună la masa discuțiilor vineri. 

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, e convins că Denis Haruț (21 de ani), al cărui transfer l-au ratat roș-albaștrii, va deveni unul dintre cei mai buni fundași români.

Denis Haruț a ratat în ianuarie transferul la FCSB, dar eșecul acelei afaceri nu șubrezește încrederea lui Marius Croitoru, antrenorul care l-a adus pe internaționalul de tineret de la Poli Timișoara. Croitoru îl caracterizează pe Haruț și, din descrierea lui, rezultă că FCSB chiar are de ce să regrete că nu a finalizat transferul: „E un jucător atipic, e cu mult mai matur decât indică vârsta lui. E un tip calculat, capabil să acopere posturi-cheie din echipă”.

La finalul anului, Gazeta Sporturilor a publicat o analiză InStat a celor mai buni jucători din această primă parte a sezonului. Pe poziția de fundaș dreapta, cel mai bun indice l-a avut Ștefan Vlădoiu, jucătorul Craiovei. Pe locul secund a fost Crețu, iar Denis Haruț nu a prins top 5.

Sursa> gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *