Produs periculos retras de la vânzare de Kaufland. Ce poți face dacă l-ai cumpărat deja

Mare atenție la acest produs: Este o problemă de siguranță a utilizatorului. Clienții Kaufland care l-au cumpărat deja îl pot înapoia, pentru a primi înapoi banii, a anunțat joi retailerul, scrie Capital.ro.

Kaufland a anunţat, joi seară, că retrage din magazine produsul ”Newcential – Benzi pentru antrenament”, la care există posibilitatea desprinderii cuplajului.

Clienţii pot returna produsul în orice magazin, chiar dacă nu mai au bonul

Kaufland retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsul ”Newcential – Benzi pentru antrenament”.

Produsul s-a aflat la vânzare în magazinele Kaufland începând cu 06.01.2021.

”La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanţe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului.

Clienții primesc banii înapoi

Clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească.

Pentru a proteja siguranţa consumatorilor, Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul menţionat, din lotul cu numărul 1234261-4020”, a transmis compania.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com