Echipaje de intervenție solicitate în toiul nopții de un botoșănean, în urma unui apel fals. Individul, amendat și dus la Psihiatrie

Un botoșănean a pus pe drumuri, în toiul nopții, un echipaj de la Ambulanță, după un apel fals la 112. De loc din Tudora, bărbatul de 52 de ani a sunat în disperare la serviciul unic de urgență, spunând că se simte foarte rău, că îl doare inima și nu poate respira. A oferit o adresă din localitate, însă, cadrele medicale nu au găsit pe nimeni acolo. Bărbatul nu s-a potolit și a continuat să sune și să spună că se simte tot mai rău, însă, după fiecare apel închidea, fără să ofere informații de locul unde se află. 

Crezând că este un caz grav, cadrele medicale au solicitat ajutorul colegilor de la STS pentru a se încerca localizarea telefonului mobil, însă fără succes deoarece telefonul era unul vechi.

Ambulanța a continuat să umble pe străzile din Tudora, după care medicul coordonator din dispecerat a apelat şi la ajutorul responsabililor din comună. Un angajat al Primăriei a sărit în ajutor și a realizat despre cine este vorba. 

Câna au ajuns la fața locului, cadrele medicale au constatat că barbatul nu suferea de nicio boală. Poliţiştii l-au amendat pe bărbat cu 500 de lei pentru apelare abuzivă şi ulterior au oferit sprijin în transportul acestuia la Secţia de Psihiatrie pentru a fi evaluat şi internat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *