Două femei din Botoșani au atacat un echipaj de poliție. Instanța le-a obligat să le plătească daune morale polițiștilor

Două femei din Botoșani, de 46 și 26 de ani, mamă și fiică, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Suceava pentru că au atacat un echipaj de poliție. Carmen Bilge și Andreea Mihaela Darabă au primit o pedeapsă de opt luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru  ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice. În plus vor trebui să le plătească daune morale celor doi polițiști pe care i-au agresat de câte 5.000 de lei.

Incidentul a fost înregistrat în luna august a acestui an, când un echipaj rutier de la Poliţia oraşului Flămânzi a oprit în localitatea Copălău un autoturism care circula cu 101 km/h. Cei doi agenţi de poliţie i-au adus la cunoştinţă şoferului că urmează să fie amendat şi că va rămâne fără permis.

În timp ce oamenii legii scriau procesul verbal în maşina Poliţiei, la faţa locului au ajuns, cu o altă maşină, soţia şi fiica şoferului vitezoman.

like facebookCând agentul a coborât din maşină pentru a-i înmâna şoferului procesul verbal, cele două femei i-au smuls poliţistului toate documentele din mână.

Având în vedere starea creată, s-a impus imobilizarea prin încătuşare a persoanelor respective, care au continuat să adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă asupra celor doi agenţi de poliţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *