Șocant! Un bărbat de 33 de ani s-a sinucis în direct, pe Facebook. Motivul este sfâșietor

Irinel, un bărbat de 33 de ani din Iași și-a pus capăt zilelor în direct, pe Facebook! Internauți au rămas uluiți atunci când au văzut imaginile cu tânărul care a pus mâna pe o funie, a legat-o de o grindă şi s-a sinucis. Unii dintre ei au sunat imediat la proprietarul stânei unde lucre Irinel și au anunțat ce s-a întâmplat. Bărbatul s-a deplasat la faţa locului şi i-a tăiat funia, dar era prea târziu, scrie bzi.ro.

Irinel, în vârstă de 33 de ani, avea o fetiță în vârstă de 6 ani. Mama fetiței ar fi abandonat-o la Protecția Copilului Iași în anul 2017. În momentul judecării, bărbatul și-a dat acceptul ca fetița să fie dată spre adopție. În urma deciziei sale a simțit mari remușcări și așa ar fi hotărât să își pună capăt zilelor, în direct pe Facebook.

Mama fetei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție al copilului. „Copilul a fost născut în 2015 şi a fost abandonată de mama la vârsta de 2 ani, în anul 2017. A fost pusă în sistem în asistență maternală. Mama a plecat în străinătate, iar înainte a adus-o şi a spus că nu o mai poate ţine. Părinţii nu erau căsătoriţi, dar copilul a fost recunoscut de tată. Cam odată pe an, tatăl şi-a vizitat copilul, mama însă nu a mai fost găsită. Pe 28 ianuarie 2021 a avut loc procesul în vederea adopţiei, unde tatăl a semnat consimțământul pentru adopţie. Mai urma un proces peste consimțământul mamei. Tatăl mai are o soră, în satul Hălăuceşti, care de asemenea a semnat consimțământul pentru adopţie”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iaşi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *