Motivul pentru care nicio firmă nu s-a înscris la lucrarea de refacere a instalației electrice de la Secția Boli Infecțioase: Tratează bolnavi cu COVID

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, susține că refacerea instalaţiei electrice de la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” se află în atenția Consiliului Județean. Aceasta a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că execuția lucrării a fost amânată pe motiv că Secția de Boli Infecțioase tratează bolnavi cu COVID, iar firmele s-au ferit să-și trimită muncitorii acolo.

Din punctul nostru de vedere, asigurăm tot suportul financiar și din alte puncte de vedere, astfel încât unitatea să nu aibă carențe în desfășurarea activității. Discuţiile au fost extrem de aplicate, cu cea mai mare seriozitate, pentru că nu ne putem juca cu astfel de lucruri. Ştiu că doamna manager (nr. managerul Spitalului Judetean) este la zi cu această situaţie. A întâmpinat la un moment dat o problemă în sensul în care nicio firmă din domeniu nu ar fi vrut să intre acolo din cauza COVID-ului. , a afirmat Federovici, care a precizat totodată că încă de la sfârșitul anului trecut au fost începute demersurile pentru modernizarea instalației electrice de la Infecțioase.

În urmă cu o zi, prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a atras atenția că instalația electrică de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean este învechită și subdimensionată și că nu prezintă siguranță în funcționare. 

Prefectul Dan Nechifor, avertisment dur către spitalele din Botoșani, care nu prezintă siguranță în funcționare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *