Scandalul dintre doi soți din Botoșani a ajuns la TV. „Bătaie” pe unicul lor copil

Scandalul dintre doi soți din comuna Tudora a ajuns la Acces Direct. Mama Nicoleta se sufocă de frică din cauza fostului soț. Femeia trăiește cu teama ca nu cumva micuțul ei să ajungă la fostul partener. Invitată la Acces Direct, Nicoleta a făcut declarații cutremurătoare, potrivit Spynews.ro.

 Chiar dacă relația cu fostul ei soț, Eduard, s-a încheiat, cei doi nu reușesc să se înțeleagă în privința micuțului. Disperată, Nicoleta a intervenit în emisiunea Acces Direct, unde a decis să-și spună povestea, în speranța că fostul soț o va înțelege și nu va mai exista riscul ca micuțul lor să se despartă de ea.

Chiar dacă la începutul relației totul părea că decurge foarte bine, ușor-ușor, lucrurile au început să scârțâie între cei doi. Chiar dacă situația nu era deloc una roz, mama Nicoleta spune că decisese să-i mai dea o șansă fostului soț, de dragul celui mic. Din păcate, însă, totul s-a dovedit a fi în zadar.

Femeia a povestit la Acces Direct că a fost jignită de fostul soț și chiar amenințată. Ba chiar, acuză femeia, în timpul mariajului, când soțul său a muncit în străinătate, acesta îi trimitea foarte puțini bani pentru îngrijirea celui mic.

După divorț, însă, femeia a decis să plece cu micuțul din țară, în Germania, acolo unde lucrează, lucru ce l-a nemulțumit total pe fostul soț, care vrea custodia micuțului. De altfel, bărbatul o acuză pe mama Nicoleta că și-a răpit copilul.

”Vreau custodia copilului. Ea a răpit copilul și a plecat cu el în Germania, fără să mă întrebe. Ea a plecat la un iubit, în Germania. Nu am înșelat-o când am fost în Anglia”, a spus bărbatul la Acces Direct.

Dramă fără margini pentru mama Nicoleta

Tânăra mamă este disperată și spune că vrea ca tot acest scandal să se oprească, mai ales că băiețelul ei este singurul copil care i-a mai rămas, după ce a mai pierdut un băiețel la scurt timp după ce l-a adus pe lume.

”Nu vreau nimic altceva, vreau doar să nu-mi pierd copilașul. El est singura mea alinare, că am mai avut unul și l-am pierdut”, a spus aceasta la Acces Direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *