Nu au putut să se înțeleagă amiabil! Motivul pentru care echipajul de poliție implicat în accidentul de la Gară nu a reușit să uzeze de calea amiabilă

Echipajul de poliție implicat în accidentul de luni după-amiază din zona Gării din municipiul Botoșani nu a putut recurge la înțelegerea amiabilă pentru soluționarea diferentului cu celălalt șofer din cauză că angajații benzinăriei OMV nu au fost de acord cu acest lucru.

Ei au reclamat faptul că au suferit pierderi după ce mașina Poliției a lovit panoul publicitar de la intrarea în stație, iar în condițiile în care în accident este implicată o terță parte înțelegerea pe cale amiabilă nu poate avea loc.

Vă reaminim că o autospecială a Poliției a fost implicată, luni seară, într-un accident pe Calea Națională din municipiul Botoșani. Echipajul de poliție, format din doi agenți de la Secția de poliție rurală nr 1 Botoșani, se afla în urmărirea unui autoturism a cărui șofer nu acordase prioritate într-o intersecție.

În zona stației OMV, mașina poliției, care avea girofarul în funcțiune, a lovit violent un alt autorism care ieșea de pe strada Gării, fără a acorda prioritate. În urma impctului autospeciala a fost proiectată într-un panou publicitar din incinta stației de carburanți. Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

 

FOTO! Mașina de poliție implicată în accidentul de la gară era în urmărirea unui autoturism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *