Încă un șofer din Botoșani reținut pentru că și-a făcut de cap la volan. Are doar 25 de ani

politia rutiera, stiri, botosaniPolițiștii de circulație din Botoșani au dispus, luni, reținerea unui tânăr de 25 de ani care a încălcat în mod grav și repetat Codul Rutier. Este vorba de un tânăr din comuna Coșula, care a fost prins, duminică, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi conducând sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a fost depistat cu 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Reținerea lui a avut loc în condițiile în care este a doua oară prins conducând băut.

Tot luni, polițiștii au mai reținut și un bărbat de 51 de ani care a condus băut și a produs un accident rutier . 

Pe 29 ianuarie, in timp ce se deplasa pe Calea Națională a surprins și accidentat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Botoșani, care se angajase în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal. Conducătorul auto avea o alcoolemie de 0, 90 mg/l in aerul expirat, iar in urma recoltării probelor biologice, valoare alcoolemiei a ajuns la 2,80 mg/l.

Șoferul care a produs accidentul din Zona industrială, reținut de polițiști. Ce acuzații îi aduc oamenii legii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *