Un tată și fiul său, din Botoșani, au snopit în bătaie un bărbat pentru o sacoșă cu mere. Decizia finală luată de magistrați pentru pedepsirea lor

Foto arhivaUn tată și fiul său au fost condamnați definitiv de  magistrații Curții de Apel Suceava la câte patru ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor față de trei ani cât primiseră aceștia de la Tribunalul Botoșani.  Mitică Marinel Ciubotaru și Valentin Gabriel Ciubotaru au snopit în bătaie un bărbat pentru o sacoșă cu mere.

Totul s-a petrecut pe 10 martie, 2016. Mitică Marinel Ciubotaru, în vârstă de 51 de ani, şi Valentin Gabriel Ciubotaru, în vârstă de 26 de ani, ambii din comuna Mihălăşeni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de  „tentativă de omor”.

În ziua respectivă, în timp ce se aflau pe drumul public din comună, în urma unui conflict spontan, au aplicat multiple lovituri cu parii şi picioarele lui Andrei Huțanu, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 70-80 zile de îngrijiri medicale şi care  i-au pus viaţa în primejdie.

Nemulțumirea a pornit de la o glumă a victimei, care le-a luat o sacosa  cu mere dintr-o căruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *