Opt agenți economici din Botoșani, prinși cu localurile deschise peste program. Au fost amendați

Opt agenți economici au fost sancționați de polițiștii botoșăneni, după ce au fost prinși, în urma unor controale, cu localurile deschise, deși nu aveau voie,. În ultimele 24 de ore, pe raza județului, au fost organizate 8 acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 170 de locații de interes.

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de peste 12.000 de lei.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 26 au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru este obligatoriu, 8 sancțiuni au fost aplicate operatorilor economici care nu au respectat programul de lucru impus în contextul stării de alertă și 5 sancțiuni pentru nerespectarea interdincțiilor privind deplasarea.

Vă recomandăm să respectați în continuare restricțiile impuse de către autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2. Reamintim că portul măstii de protecție este obligatoriu în toate spațiile publice închise și deschise, iar încălarea acestei măsuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 2500 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *