O adolescentă de 16 ani și un tânăr de 22 de ani, prinși în flagrant de polițiștii botoșăneni în timp ce vindeau o replică a unui telefon mobil cu 5000 lei

Ghinion pentrui doi tineri care au fost prinși de polițiștii botoșăneni chiar în timp ce încercau să vândă o replică a unui telefon pe o sumă importantă de bani. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, pe 31 ianuarie 2021,  două persoane, o minoră de 16 ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din județul Ilfov, au fost surprinși în flagrant delict în timp ce vindeau persoanei vătămate, un tânăr de 20 de ani, o replică a unui telefon mobil pentru care au pretins și primit suma de 5.200 de lei.

Cei doi au fost interceptați de polițiști în momentul în care încercau să părăsească locul faptei, fiind conduși la sediul poliției și ulterior reținuți pentru 24 de ore.

De asemenea, din verificări s-a stabilit faptul că cei doi ar mai fi comis fapte folosind același mod de operare și în alte județe”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele celor două persoane, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *