Fanii sirieni au invadat pagina de Facebook a lui FC Botoşani după victoria cu Hermannstadt. Reacţia lui Marius Croitoru

FC Botoşani a obţinut o victorie importantă, 1-0 cu Hermannstadt şi s-a apropiat la doar un singur punct de locurile de play-off. Marius Croitoru şi-a felicitat jucătorii şi spune că a fost mulţumit mai ales de prima repriză.

FC Botoşani este în continuare în grafic pentru un loc în play-off. Victoria în faţa lui Hermannstadt a apropiat-o la doar un punct de Chindia Târgovişte, care are însă un meci mai puţin disputat. Croitoru a ţinut să-şi felicite jucătorii, deşi Hermannstadt a avut câteva ocazii de a egala:

”Sunt fericit, felicit jucătorii. Am întâlnit o echipă puternică, o echipă bună, agresivă, dar consider că echipa care a avut situţiaiile mai clare, cel puţin în prima repriză am fost noi. Meritam să câştigăm, pentru că am făcut o primă repriză foarte bună în care am avut alte situaţii de a marca, la băieţi le place să mî ţină aşa cu sufletul la gură”, a declarat Marius Croitoru.

Antrenorul lui FC Botoşani a avut cuvinte de laudă pentru omologul său de la Chindia, alături de care a lucrat în trecut: ”(Despre Ciobotariu) Eu am stat cu el director sportiv un an de zile. Pentru mine este o persoană incredibilă, cea mai bună persoană cu care am lucrat în fotbal, o bunătate sufletească. Mă bucur enorm că am reuşit să câştig acest meci”, a mai spus Croitoru.

Fanii sirieni au invadat contul de Facebook al Botoşaniului, după ce Al Mawas a înscris din nou

Surprinzător, FC Botoşani a reuşit să-şi atragă o masă importantă de suporteri sirieni. ”Vinovat” este atacantul Mahmoud Al Mawas, o adevărată vedetă în Siria, care acum joacă pentru FC Botoşani. Al Mawas a înscris golul victoriei cu FC Hermannstadt şi este la a doua reuşită în ultima săptămână.

În timpul meciului, contul de Facebook al lui FC Botoşani a fost invadat de suporteri din Siria, care şi-au manifestat entuziasmul pentru reuşita lui Al Mawas. Croitoru speră că atacantul de 28 de ani le va da în continuare motive să intre pe pagina lui FC Botoşani:

”(n.r. sirienii au luat cu asalt pagina de Facebook a Botoşaniului după ce Al Mawas a înscris) Să dea Dumnezeu să o ia cu asalt după fiecare meci. Asta înseamnă că Mawas trebuie să marcheze meci de meci, să îşi facă datoria faţă de echipă. Şi el are momente când suferă din punctul acesta de vedere, pentru că nu este însă sută la sută pentru ceea ce vreau eu. Are nevoie de timp de adaptare şi în curând o să fie un jucător esenţial pentru noi, cum este şi Keyta”, a mai spus Croitoru.

Sursa Telekom sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *