Mamă a patru copii violată de un individ care a intrat peste ea în casă

O femeie de 39 de ani, din Dolhasca, mama a patru copii, a fost violată de un individ care a intrat peste ea în casă. Totul s-a petrecut pe 3 septembrie 2020, iar acum a fost identificat și făptașul conform raportului de expertiză criminalistică. Acesta este Ionuț Ilinca și a fost arestat pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „tâlhărie calificată”.

Femeia a povestit că în cursul nopții o persoană necunoscută a intrat în incinta locuinței sale, ocazie cu care inițial a agresat-o, iar ulterior a violat-o. Aceasta a mai declarat faptul că nu cunoaște semnalmente ale persoanei în cauză întrucât nu a putut observa deoarece era întuneric afară, aceasta ieșind din locuinței, iar în exteriorul curții a fost bruscată, ulterior a fost dusă de către individ în interiorul casei unde a fost violată.

Femeia locuiește într-o casă amplasată în orașul Dolhasca, împreună cu 4 copii minori și soțul. Acesta din urmă este cioban, iar în noaptea de 02/03.09.2020 a dormit la stâna pe care o deține pe raza localității de domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *