FOTO O ambulanță a fost spulberată de o mașină. Două femei au ajuns la spital

O ambulanță a fost spulberată sâmbătă seară de un autoturism pe o șosea din Vaslui. Mașina care a lovit autospeciala circula pe sensul opus de mers, arată primele date, iar șoferii nu au putut evita impactul. Două femei au fost rănite în urma accidentului și au ajuns la spital, în grija medicilor, arată StirileProtv.ro.

În ambulanța implicată sâmbătă seară în accident se aflau șoferul și o asistentă. Echipajul nu era în misiune în acele clipe. Transportase un pacient la Vaslui și se îndrepta spre Bârlad. După cum povestește bărbatul de la volanul autospecialei, celălalt conducător auto ar fi depășit o mașină oprită pe marginea drumului, dar nu a mai reușit să revină la timp pe sensul lui de mers.

Valentin Bicher, ambulanțier: „Eu i-am lăsat loc să treacă pe lângă mine, pe acolo, că m-am dus mult dreapta, am zis că trece pe lângă mine, dar el a venit oblic direct în mine. N-am avut nicio șansă, vedeți urmele. Am încercat să intru în șanț numai să nu îl iau.”

Șofer„A frânat cineva în față, eu m-am ferit. Salvarea a venit din față și ne-am ciocnit frontal.”

În urma impactului violent, ambulanța a fost aruncată pe câmp, iar autoturismul s-a răsucit pe șosea.

Marius Stanciu, ISU Vaslui: „Au fost găsite două autovehicule avariate, dintre care o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Vaslui, precum și două victime.”

Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui„Este vorba de asistenta din ambulanță, care prezintă un traumatism cranio-cerebral și o persoană de sex feminin din cealaltă mașină, care prezintă un traumatism toracic. Ambele sunt conștiente, sunt coerente, sunt stabile hemodinamic și respirator și au fost transportate la Spitalul Vaslui pentru investigații suplimentare.”

Polițiștii au început cercetările în acest caz.

Loredana Stavăr, IPJ Vaslui„În urma acestui eveniment, a rezultat vătămarea a două persoane, în vârstă de 57, respectiv 42 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Potrivit agenților, șoferii nu consumaseră băuturi alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com