Tragedie! A murit Alessia, fetița de un an și patru luni, pentru care mii de botoșăneni au sărit să îi salveze viața

Alessia, fetița de un an și patru luni, pe  care mii de botoșăneni au sărit să o ajute, s-a stins din viață. Alessia era o fetiţă din Constanţa de doar 1 an şi 4 luni ce a purtat pe umeri diagnosticul crunt de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA 1).
O boală rară pentru care există tratament, însă este cel mai scump medicament din lume. Se numeşte Zolgensma şi costă 2.1 milioane de dolari. La  Botoșani a fost organizat și un târg pentru a se strânge banii necesari.

Un stat care nu se implica si care nu are compasiune pentru noi!! De ce nu se deconteaza aceste injectii care pot salva vietii??? Deși a fost aproape imposibil o tara întreaga s-a unit pentru micuța Alessia și s-a reusit strângerea sumei de 2,1 milioane dolari pentru vaccinul salvator(Zolgensma), însă a fost prea tarziu. Noi cei din Botoșani am fost alături de Alessia și am luptat pentru ea. Lupta Alesiei a devenit si lupta noastră… Drum lin spre ceruri inger mic! Îngerașul Alessia a arătat lumii ca încă mai este loc de milostenie, de bunătate și de rugaciune! E timpul sa ne punem mai des pe genunchi și sa ne rugam Domnului pentru iertare! Dumnezeu sa te poarte pe brațele Lui Alessia! Pentru noi ești o eroina, atât tu cât și mămica ta!Și îngerii mai mor câteodată”, spune Simona Elena, cea care a condus campania de la Botoșani pentru ajutorarea Alessiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *