Noile apartamente Made To Measure, marca UNIQUE Residence din zona Gh. Avramescu, str. Împărat Traian nr. 34

Apartamente noi la un nivel superior de siguranță, confort și personalizare, peste standarde

Ansamblul de apartamente localizat pe strada Împărat Traian nr. 34, în zona G-ral Gh. Avramescu, este rezultatul unor soluții de proiectare de calitate, ce asigură un nivel de siguranţă seismică peste cerințele normativelor actuale și, implicit, atingerea unei durate maxime de viață, fiind realizat cu materiale de calitate, moderne, pe o structură de rezistență performantă, pentru o capacitate funcțională maximă a clădirii.

Cele trei scări de bloc includ în dotările standard sisteme de siguranță şi de protecţie SMART: senzori de fum, de mişcare şi de inundaţie cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferenţial tip „SALVEAZĂ VIEŢI”.

Toate materialele folosite pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare.

În prezent, odată cu etapa finală a amenajărilor interioare și a lucrărilor de sistematizare și amenajări exterioare pentru întregul ansamblu, continuăm procesul de integrare pt. întreaga gamă de dotări & echipări, în funcție de opțiunile fiecărui proprietar.

VEZI – ATINGE – SIMTE – ÎNȚELEGE – CREEAZĂ – ALEGE – ÎMPĂRTĂȘEȘTE – RELAXEAZĂ-TE – TRĂIEȘTE

Pentru un concept unitar, clienții au la dispoziție o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de sisteme SMART Home, care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura nevoilor şi a propriului ritm de viaţă.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului:

IZOLAȚIE –  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania), geamuri Tripan;

VENTILAȚIE –  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania – Italia);

AUTOMATIZARE –  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence Gh.Avramescu – Good Value for Money:

  • cu pachete de echipare unicat în piață – pentru a crea locuințe care respiră
  • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului
  • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Botoșani, Iași și Focșani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *