Adrian, bărbatul care și-a ucis soția din Botoșani pentru că nu a vrut să se întoarcă acasă, este la psihiatrie: „Nu pot dormi! Ce-am făcut?!“

O crimă, care a avut loc pe data de 7 decembrie, a bulversat viața liniștită a locuitorilor din municipiul Capalbio, provincia Grosseto.  Românca Mădălina Luminița, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiată de soțul său Adrian.

Bărbatul este de atunci în închisoare în Pisa. El este internat la secția de psihiatrie a penitenciarului pentru că nu se poate odihni din cauza a ceea ce a făcut. Plânge în fiecare zi, are inima frântă și nu poate înțelege cum și-a putut înjunghia soția până la moarte. Românul în vârstă de 39 de ani care duminică, 6 decembrie, la apogeul unei dispute, și-a ucis soția, Mădălina Luminița, cu cel puțin zece răni înjunghiate în abdomen în anexa casei unde lucrau ca îngrijitori, așteaptă să știe ce se va întâmpla cu viața lui, ruinată de un gest brusc și fără sens, potrivit stiridiaspora.ro.

Adrian nu poate dormi din cauza faptei sale

„După ce și-a ucis soția a avut un comportament care trebuie luat în considerare în vederea procesului. El a ucis-o duminică seară și ar fi putut fugi fără ca nimeni să fi observat. În schimb, a chemat carabinierii mărturisind totul. De asemenea, a decis să se lipsească de toate bunurile sale și să dea totul familiei femeii pe care a iubit-o și a ucis-o”, a declarat Paolo Malasoma, avocatul care îl asistă.

Avocatul va cere, de fapt, circumstanțe atenuante generice. „Nu vor trebui luate în considerare circumstanțele agravante și aceasta va fi prima noastră solicitare, deoarece bărbatul a regretat imediat că a comis această infracțiune oribilă și, prin urmare, vom solicita procedura scurtată în timpul procesului”, a mai spus avocatul, citat de La Nazione.

Amintim că în data de 7 decembrie, Mădălina a fost înjunghiată de soțul său Adrian. Cei doi români locuiau în Pescia Fiorentina, municipiul Capalbio, provincia Grosseto, la granița cu Lazio. Criminalul a chemat carabinierii, care, sosiți locul crimei, au găsit trupul neînsuflețit al femeii. Soțul său avea și el câteva răni. Se pare că victima s-a luptat cu agresorul în momentul atacului, deoarece avea și ea un cuțit în mână. Pentru Mădălina medicii nu au mai putut face nimic. Rănile erau prea grave. Cei doi soți avea o fetiță minoră. Mădălina era din județul Botoșani, iar vestea morții sale a înduioșat întreaga comunitate natală a femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *