VIDEO Accident cu trei răniți provocat de un medic! S-a aplecat după geantă

O doctoriţă a produs aseară un accident pe podul de lângă Selgros, zona Rondul Vechi din Iași. Accidentul a avut loc în jurul orei 19. Mihaela Gina Sava, medic stomatolog, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, circulând dinspre şoseaua Nicolina spre pod Poitiers. Chiar pe pod, medicul a pierdut controlul autoturismului, în momentul în care, după cum a declarat poliţiştilor, s-ar fi aplecat dupa geantă în maşină, intrând în acel moment pe sensul opus. Aici, a lovit frontal un alt autoturism, al cărui sofer a fost rănit şi transportat la spital. A rezultat și rănirea uşoară a altor două persoane de alături, scrie Ziarul de Iasi.

Poliţiştii au sosit alertaţi la faţa locului, dar femeia a refuzat să sufle în etilotest şi, de asemenea, să fie transportata la spital pentru a i se preleva mostre de sânge pentru determinarea alcoolemiei, starea confuză a acesteia, ce le-a părut oamenilor legii a se datora alcoolului, putând fi explicaţia refuzului. Caz în care, potrivit Codului Rutier, pedeapsa este ca şi cum alcoolemia ar fi maximă.

„Nu am de ce să suflu, mă simt bine. Lăsaţi-mă în pace“, a replicat ea, la insistenţele poliţiştilor, care îi puneau în vedere ce riscă refuzând.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă şi pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

„Am fost sesizaţi despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, produs pe bulevardul Poitiers. În accident au fost implicate două auto, fiind rănite trei persoane. Conducătoarea unuia dintre autoturismele implicate în accident, o femeie de 50 de ani, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi prelevarea de mostre biologice de sânge, iar conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar cercetările continuă“, au declarat oficialii Poliţiei.

Foto & Video: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *