Mii de comentarii și reacții din partea sirienilor, după ce Al Mawas a înscris primul gol pentru FC Botoșani

Al Mawas a marcat primul gol pentru FC Botoșani în partida cu Academica Clinceni, iar fanii săi din Siria au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a clubului.

Mahmoud Al Mawas, vedeta siriană a celor de la FC Botoșani, a restabilit egalitatea în minutul 27, după ce a pătruns în careu și a înscris printre picioarele lui Nichita Patriche, cu un șut în diagonală. direct în plasa porții apărate de Octavian Vâlceanu.

FOTO Facebook Captură Fotbal Club Botoșani

Mii de sirieni pe pagina celor de la FC Botoșani

În acest moment, postarea moldovenilor are peste șase mii de like-uri și trei mii de comentarii, majoritatea fiind oferite de fanii jucătorului din Siria, care îl idolatrizează pe „decarul” naționalei.

Al Mawas, atacantul sosit la Botoșani în luna noiembrie, a fost schimbat în minutul 76, fiind înlocuit de Youssef Toutouh, la scorul de 2-1 pentru cei de la Academica Clinceni

Tricouri personalizate

FC Botoșani speră să dea lovitura cu atacantul sirian la vânzări. Clubul a scos la vânzare tricouri din edițiile trecute ale echipamentului, pe care sunt imprimate poze cu chipul lui Al Mawas. Moldovenii au printat pe un set de tricouri noi imagini cu sirianul, dar au folosit un model mai vechi de echipament, nu cel din sezonul actual.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *