Noi demersuri pentru extinderea stadionului Botoșani. Primarul Cosmin Andrei: Ca să mișcăm lucrurile, să nu mai stăm după CNI în ceea ce privește documentația, o facem din bugetul local

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut o serie de precizări cu privire al extinderea stadionului Botoșani.

El susține că în ceea ce privește documentația, aceasta va fi făcută din bugetul local dacă propunerea sa va primi votul consilierilor locali.

„Am aprobat în Cosiliul Local achiziția unei suprafețe de teren de care avem nevoie pentru extindere. La stadionul Municipal există un proiect foarte ambițios în care se propune construirea unor facilități adiacente stadionului, clădiri care să deservească și alte entități care pot desfășura acolo activități chiar și comerciale. Ca sa mișcăm lucrurile să nu mai stăm după CNI în ceea ce privește documentația, o facem din bugetul local sau cel puțin așa o să propun și sper să fie de acord consilierii la votul pe buget. Documentația de avizare la locul de intervenție stadionul Municipal, finanțată din buget local pentru a merge la CNI cu toate actele în regulă să-i rugăm să finanțeze și acest obiectiv de investiții pe lângă altele pe care le au”, a declarat primarul Botoșaniului, Cosmin Andrei, în cadrul unei emisiuni tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *