FOTO Atenție, șoferi! Nu mai lăsați mașinile aiurea! Polițiștii locali ridică autoturismele parcate pe trecerile de pietoni și în stații

Șoferii care își lasă mașinile pe unde nimeresc în municipiul Botoșani riscă să nu le mai găsească. Polițiștii locali ridică mașinile parcate pe trecerile de pietoni ori în stații. Cei care vor să sesizeze astfel de abateri din trafic pot suna la numărul 0231.513.100. 

Va recomand sa „abuzati” in a denunta pe cei ce ne incalca drepturile și ne pun în pericol prin acțiunea lor de a parca lângă sau pe trecerile de pietoni sau in stațiile transportului public local […] Va rog sa sunati de indata si la numărul de telefon de mai sus pentru a putea fi sancționați corespunzător, doar asa putem face schimbarea. In zilele următoarea activitatea de ridicare a mașinilor se va intensifica”, susține Victor Gavriluță, administratorul unui grup destinat șoferilor din Botoșani, care a purtat discuții la Primărie ridicând problema conducătorilor auto care nu țin cont de niciun fel de reguli când își parchează mașinile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *