Jackpot! Un român a câștigat aproape 100k euro la pariuri

De câte ori nu ai auzit mituri legate de câștiguri colosale pe un singur bilet? A venit momentul se și adeverească acest mit. Orice parior fie el la început de drum sau cu experiență în spate a visat la un moment dat îi va ieși biletul ăla cu multe meciuri pe cote imense.

Acest lucru l-a trăit un parior din România atunci când a ales pună biletul la Superbet pariuri sportive la sfârșitul anului 2020. Românul a obținut un câștig istoric în valoare de 428.532 lei. Pariorul inspirat a mizat pe același bilet pe 17 meciuri din 3 discipline sportive diferite și 7 competiții.

Inspirații la alegerea evenimentelor

Pariorul a avut inspirația de a alege 17 evenimente din fotbal, baschet și hochei pe gheață. A mizat pe 7 competiții și 8 tipuri de pariuri diferite. De asemenea, câștigul colosal a fost obținut prin plasarea unei mizei de 490 RON.

Această minune s-a întâmplat la numai câteva zile după ce operatorul de pariuri sportive Superbet crescuse câștigul maxim la 500.000 RON. Pariorul a decis pe data de 23 decembrie acceseze platforma de pariuri online Superbet și își pună biletul ales după o analiza minuțioasă a fiecărui eveniment de pe bilet.

Acesta a ales parieze pe Combo final 1 și Goluri, Pauză sau Final și Total goluri meci pentru evenimentele din fotbal, iar la baschet și hochei a jucat Total Puncte și Total Goluri. A plasat biletul care are codul de verificare 892Q-1AD9FO cu un câștig potențial de 428.532 RON.

Totodată, pariorul a ales un sistem 15/16, dar a avut norocul ca acest lucru nu îi scadă câștigul deoarece toate cele 17 pronosticuri au fost câștigătoare.

Toate evenimentele de pe bilet s-au desfășurat în decursul a 9 ore. Primul meci de pe bilet a fost partida de hochei dintre Avangard și Barys care a început la ora 16:00, iar ultimul meci a fost pe fotbal din Primera Division între Betis și Cadiz are s-a încheiat după ora 00:00. Acesta a pariat la meciurile din Spania Getafe-Celta 1x, Real Madrid – Granada 1&2 – 5 și la Betis – Cadiz PsF1.

La pariurile din Serie A acesta a plasat SuperPopularul +3 pe Verona – Inter, Sampdoria – Sassuolo și Milan – Lazio. Pe baschet românul a ales Fenerbahce – Olympiakos TPP 148.5 și Milan – Baskonia TPP 152.5 din Euroliga de baschet. De asemenea, ultimele alegeri de pe bilet care i-au adus câștigul colosal pariorului au fost ligile KHL, Germania, Cehia și Elveția TGP 3,5 și 4,5.

Descoperă și tu cum pariezi la Superbet online pas cu pas și încearcă-ți norocul.

Câștiguri impresionante

Câștigurile impresionante nu s-au oprit doar la pariorul despre care ți-am spus, ci 2 prieteni care au folosit SuperSocial i-au copiat biletul și au ajuns câștige și ei. Unul dintre cei doi a plasat același bilet cu o miză de 30 lei și a câștigat 25.000 lei, iar celălalt a plasat biletul cu miza de 18 lei și a câştigat peste 15.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *