Apelul sfâșietor al unei mame din Botoșani! Băiețelul ei, de trei anișori, are nevoie urgentă de ajutor

Un băiețel de trei ani și șapte luni din Botoșani are nevoie urgentă de ajutor pentru a trăi. Dragoș Sebastian Pascareanu, dintr-o familie din satul Arborea, comuna George Enescu, are multiple malformații la inimă încă din naștere, iar mama a mers cu el prin spital de când i-a văzut prima dată ochișorii. Mihaela Adina Pascareanu a făcut tot ce a putut pentru a-și salva copilașul, dar a ajuns într-o situție ce pare fără ieșire. Cu durere în suflet, aceasta face un apel către toți cei care pot să o ajute să doneze din puținul lor pentru a avea cu ce să-și ducă copilul la operație. 

„Orice donație, cât de mică ar fi, contează!”

Fac apel la dumneavoastră pentru a mă ajuta să efectuez ultima operație cea de-a treia care băiatul meu depinde de această intervenție în Turcia. Situația mea materială depășește cu mult suma deoarece sunt o mamă singură și este peste puterile mele suma de 16.000 USD. Îmi doresc din suflet să pot strânge cu ajutorul oamenilor cu suflet mare această sumă care depinde viața băiețelul meu. Orice donație cât de mică ar fi contează ca Dragoș băiețelul meu să trăiască o viață normală cum și-ar dori orice copil”, spune mama.

Cei care vor să doneze o pot face în contul: RO21BRDE070SV41761100700. SWIFT BRDEROBU. Mama copilașului poate fi contactată la nr. de telefon: 0756457376.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *