Tragedie! Doi copilași din Botoșani au rămas orfani de mamă. Femeia a fost răpusă de o boală cumplită

Tragedie într-o familie din județul Botoșani. Doi copilași, de cinci și opt ani, au rămas orfani de mamă după ce aceasta a fost răpusă de cancer. Mirela Adina Palamaru a luptat până în ultimul moment, dar din păcate eforturile sale au fost zadarnice. 

Femeia era din Satul Nou- Dorohoi. Era o femeie credincioasă, mergea des la biserică și cânta la cor. Polițista de frontieră Simona Elena a cunoscut întreaga poveste a Mirelei.

Mirela- ai fost cel mai curat si plapand suflet pe care l-am cunoscut si am sperat pana in ultima clipa ca vei invinge necrutatoarea boala, dar bunul D-zeu te-a vrut acolo sus la el, langa ingeri…Ti-am admirat credinta si puterea cu care ai tinut piept boli.Ti-ai ajutat intotdeauna semenii si nu voi uita niciodata cum ai donat jucarii si cele necesare pentru copilasi nevoiasi de 1 iunie alaturi de baietelul tau cel mic, cand de fapt tu aveai cea mai mare nevoie de ajutor, si m-ai imbratisat spunandu-mi ca iti este suficient ca vorbesti cu mine si te incurajez sa mergi mai departe ca in rest nu ai nevoie decat de sanatate. Ai fost si vei ramane o luptatoare de la care cu toti am avut ceva de invatat… Drum lin catre ingeri suflet bun! Sincere condoleante familiei si putere sa mergeti mai departe!, spune Simona Elena.

„S-a stins o fiinţă minunată Mirela Adina Palamaru , lăsând în urmă durere si tristeţe. In aceste clipe atât de grele pentru familie, pentru soț și pt cei doi copilași, Yanis și Denis,noi Clubul ACS Juniorul Dorohoi, împreuna cu copiii și părinții, vă suntem alături și va transmitem sincere condoleanțe și multa putere sa treceți peste acesta durere! Nu vom uita niciodată puterea și dorința de a trai de care a dat dovada acest om minunat. Dumnezeu să o ierte!”, este mesajul transmis de cei de la ACS Juniorul Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *