FOTO Toți jucătorii de la Dinamo au semnat un tricou ce va fi scos la licitație pentru a ajuta un copil de trei ani din Botoșani, grav bolnav

Toți jucătorii de la Dinamo București au semnat un tricou ce va fi scos la licitație pentru a ajuta un copil de trei ani din Botoșani, grav bolnav. Anunțul a fost făcut de președintele Asociației Salvează o inimă, Vlad Plăcintă.

„Am primit din partea echipei tricoul cu autograful fiecărui jucător. În cel mai scurt timp îl vom licita pentru copilul Mario Grigoriu diagnosticat cu Anemia Fanconi”, spune Vlad Plăcintă.

Micuțul a fost diagnosticat cu  Anemia Fanconi și are nevoie de 5.000 de euro pentru investigații medicale, bani pe care familia sa nu îi are. De 3 ani, Mario Grigoriu trece prin multe probleme de sănătate, prea multe pentru un puișor de vârsta lui. Încă de la naștere, a fost diagnosticat cu insuficiență cardiacă și timp de un an și jumătate a urmat un tratament specific.
Apoi, în primăvara anului trecut, medicii le-au dat părinților o altă veste tristă. Băiețelul mai suferă și de trombocitopenie, afecțiune care poate determina apariția unor sângerări chiar și în caz de lovituri minore. Și după acest diagnostic au urmat lungi tratamente care au inclus și transfuzii sanguine.

Odată cu trecerea timpului, analizele au început să arate valori din ce în ce mai scăzute. În această vară, în plină pandemie, lui Mario i-a fost depistată și o problemă la esofag. Din cauza stării alterate de sănătate, nu s-a putut interveni în această privință, iar medicii cred că ar putea avea nevoie de un transplant de măduvă.

Pentru un diagnostic complet, e necesară o evaluare amănunțită care costă 5.000 de euro. În funcție de aceste investigații aprofundate, se va ști cu exactitate care este cel mai optim tratament pentru acest „bulgăraș de aur”, cum îl numește mama lui.

Valeria ne-a scris, cu durere în suflet, că așa cum aurul este scump, și viața „bulgărașului” ei blond este foarte scumpă și ar da orice să îi poată plăti tot ce are nevoie pentru a se face bine. Din nefericire, e vorba de o familie cu alți 4 copii și posibilități financiare extrem de reduse.

„Am ajuns în momentul în care pare că ne îndreptăm către transplantul de măduvă. E ultima noastră șansă, de aceea vă rugăm din suflet să ne ajutați”, roagă insistent mama lui Mario.

Împreună putem strânge cei 5.000 de euro necesari pentru ca acest copilaș să aibă șansa unui tratament corect, care să-i ofere dreptul la o viață normală. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate fi cel mai frumos cadou pentru această familie neputincioasă și pentru copilașul greu lovit de soartă. De Crăciun, putem face o mică minune în viața acestui „bulgăraș de aur”!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -MARIO GRIGORIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *