Patru indivizi, prinși fără mască și consumând băuturi alcoolice pe o stradă din municipiul Botoșani. Au fost amendați de jandarmi

Patru bărbați fără măști de protecție, care consumau băuturi alcoolice în fața unui imobil din cartierul Parcul Tineretului și tulburau, la o oră târzie, liniștea locatarilor din zonă, au fost arși la buzunare de jandarmi. Aceștia au fost sancționați cu amenzi în cuantum total de 1300 de lei pentru tulburarea linistii publice și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi. 

Misiunile executate în week-end de jandarmii botoșăneni s-au finalizat cu aplicarea a 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18000 de lei.

De asemenea, pășunatul în fondul forestier, pe un teren agricol neautorizat și prezența unui număr mai mare de câini însoțitori ai turmei decât cel reglementat legal au condus la aplicarea de amenzi însumând 3750 de lei”, a mai spus Izotov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *